// Better Coaching

Om better coaching

Football for life

Vores team

Startopstillingen hos BC

Dennis_BC.jpg
Dennis Worck

CEO & Founder

Nick_BC.jpg
Nick Sigby-Hansen

Sporting Director & Founder

jonas_BC.jpg
Jonas Horsner

CTO

Nikolaj_BC-SV-1.jpg
Nikolaj Dalbo Kirkegaard

Head of Marketing

kontakt

Lyst til en snak?

Til kamp for bedre træning af børn og unge

Vores vision

Vi vil gøre træning bedre og mere inspirerende for børn og unge, så de oplever glæden ved idræt og bliver længere tid i sporten.

Vores mission

Vi vil fjerne alt det besværlige ved trænerarbejdet ved at tilbyde værktøjer til at planlægge, ensrette og optimere kvaliteten af træningen. Så trænere i stedet kan fokusere på at udvikle spillerne både på og uden for banen

Selv i den mindste landsby i Danmark er der en idrætsklub, der giver børn og unge muligheder for at dyrke idræt. Nogle drevet af uddannede trænere, andre med hjælp af forældre og ulønnede ildsjæle, der brænder for at gøre en forskel. Det giver et fantastisk sammenhold i klubberne, men det giver også nogle udfordringer. For hvordan kvalificerer man en frivillig træner til at give børn og unge en god og kvalificeret træning?

Hos Better Coaching har vi en ambition om at højne træningskvaliteten i landets fodboldklubber. Store som små. For hvis vi vil fastholde de unge i sportsklubberne og udvikle bedre spillere, skal klubberne kunne tilbyde en bedre og mere inspirerende træning. Nøglen til den udvikling ligger hos trænerne.

Vores mål er, at børn og unge skal have mulighed for at få den samme kvalificerede og inspirerende træning – uanset om de bor i København eller Karise.
Vi er klar til at fløjte kampen for bedre træning i gang. Vi håber, du har lyst til at spille med.
Better Coaching.

da_DKDanish